Ombyggnation av hallen

Så länge som vi har pratat om att göra vår ombyggnation här hemma så är det äntligen dags. Vi ska bygga ut hallen, för den är alldeles för liten som den är nu. Det kommer inte alls in så många i hallen nu och när vi har stora festar så är det knappt att alla skor får plats om vi sprider ut dem även om de hamnar på varandra. Så vi kände att det var dags att göra någonting åt det.

Har haft över hantverkare från He Pe Bygg AB som har kollat på hallen och som fick komma med sitt utlåtande. De sa hur de skulle göra och vi berättade om våra planer och så gjorde vi tillsammans skisser för att tillsammans komma fram till den ultimata ombyggnationen. Så fick vi en offert och chansen att fungera på det och så skulle vi återkomma till He Pe Bygg AB när vi kände oss hundra procent säkra på att vi ville kicka igång renoveringen.

Känns som att det är dags att göra det nu. Fast samtidigt är det väl lite onödigt att börja precis nu innan jul, med allt annat man ändå ska hinna med att göra, nja, tror att jag skjuter upp det och ser till att göra det i början av januari där istället. Nytt år och nya möjligheter.

Sen är det klart att det ibland kan bli lite för mycket med ombyggnationerna, att man tror att det ska gå mycket snabbare än vad det sen visar sig att göra. Och därför är det lite tråkigt att börja nu så att hallen ska vara ett renoveringsprojekt och rivet och fullt vid jul och nyår. Nej, då får de från He Pe Bygg AB vänta lite till. Och så länge som vi redan har väntat så gör det ingenting om vi får vänta ytterligare lite längre.