Byggföretag och lekplatser

Har tänkt på det här med att bygga en lekplats till ungarna ute på tomten så att de inte behöver gå iväg så långt för att leka. Vi har ju en lekplats på området men den ligger tvåhundra meter hemifrån och det känns faktiskt lite osäkert att ha barnen där borta själva. Det går ju inte att ha koll på dem medan de är där och vi har ju stor tomt här hemma så tänker att om vi skulle bygga upp en lekplats med lekstuga och gungor och sådant här så behöver de inte gå iväg någon längre stans för att ha roligt.

Dock kommer vi inte att kunna göra det själva utan tanken är väl att de från Nordisk Bygg och Industridesign ABs byggföretag i Vellinge ska få komma hit och hjälpa oss bygga upp det hela. Vi har gjort lite skisser och även försökt att räkna på det och har kommit fram till att det faktiskt inte blir så farligt dyrt. Så om vi gör så att vi helt enkelt låter de på byggföretaget fixa lekplatsen så kommer det bli bra. Priset är dock lite beroende på vad just de på Nordisk Bygg och Industridesign AB i Vellinge tar för sina tjänster, så får väl ta och få hit dem för att kolla på området och komma med en offert först. Det är ju gratis med en offert men det känns så mycket skönare när man har det. Väldigt mycket mindre ångest över det hela då, att det ska vara för dyrt eller inte.

Nordisk Bygg och Industridesign ABs byggföretag vet vi redan är bra också för det var deras hjälp vi fick när vi byggde upp garaget. Så vi vet redan att de är väldigt duktiga och för tillfället det byggföretag jag litar på mest.