Testa yoga i Lund

Välkomna allihop till min blogg – så roligt att kunna kommunicera med er allihop på det här viset. Och att ni dessutom fortsätter att läsa! Även fast jag inte bara skriver om yoga, som ju är det huvudsakliga fokus i den här bloggen, så kommer ni tillbaka och läser om min vardag. Jag är mycket tacksam över det stöd man får av er, både av besöken men också av kommentarer och gilla-markeringar. Idag kommer jag att skriva om en yogastudio i Lund som jag bara de senaste veckorna har fått upp ögonen för. Yogastudion heter Vive Vale och ägs av Christin Simryd. Eftersom jag brinner för yoga, och olika former av den men också att inspirera er andra angående yogan, vill jag testa nya studios för att se om de är bra eller inte. Och det är därför jag vill skriva om just Vive Vale idag, för jag kan verkligen rekommendera denna studio i Lund! Hit är alla välkomna, nybörjare som erfarna, och träningsformen är verkligen perfekt för att lära känna sig själv och sin kropp, inifrån och ut. Hoppas ni alla ser till att boka in ett pass hos Vive Vale, för jag tror inte att ni kommer att ångra er!