Stubbfräsning för motorgräsklipparens skull

Att fräsa stubbar, vem visste att det skulle vara så svårt. Jag trodde faktiskt att jag skulle kunna klara av att fixa det på egen hand, men tydligen inte. Det slutade bara med en motorsåg som blev väldigt närgången med mitt ben men som tack och lov inte träffade. Fick en halv hjärtattack när jag insåg att motorsågen slant mot stubben och var på väg att hamna i benet på mig, men som tur var så träffade den inte, så jag har båda benen intakta.

Ringde till de på Nordlund Stubbfräsning i Borås och fick dem att skicka över personal som fick ta hand om stubbfräsningen åt mig istället. För jag kommer inte att gå i närheten av stubbarna med en motorsåg på ett bra tag igen. Och med de som jag har här så är det inte heller nödvändigt, för nu är de ju nedtagna. De på Nordlund Stubbfräsning gjorde ett väldigt bra jobb och framförallt var de även väldigt snabba så det blev väldigt mycket mindre press av det.

Det är ingenting fel med stubbarna vi hade egentligen, eller det var ingenting fel med de enligt mig utan det var först när vi skaffade robotgräsklipparen som stubbarna blev ett problem och stubbfräsning blev aktuellt. För att stubbarna var i vägen och gräsklipparen fastnade på dem emellanåt, körde upp på dem och kom sen inte ner. Och motorgräsklipparen var inte direkt gratis, den kostade ganska mycket, så vill inte att bladen på den ska gå sönder. Därför fick de från Nordlund Stubbfräsning i Borås komma hit. Och nu är det fixat och det finns bara små gropar kvar där stubbarna tidigare var.

Du gillar kanske också...